VĂ„r integritetspolicy

Vilka vi Àr

BLANK the Hub Online vÄr webbadress Àr https://blankthehub.se.

Kommentarer & recensioner

NĂ€r besökare lĂ€mnar kommentarer pĂ„ webbplatsen samlar vi in ​​data som visas i kommentarsformulĂ€ret, och Ă€ven besökarens IP-adress och webblĂ€saranvĂ€ndaragentstrĂ€ng för att hjĂ€lpa till att upptĂ€cka skrĂ€ppost.

En anonymiserad strÀng skapad frÄn din e-postadress (Àven kallad en hash) kan tillhandahÄllas Gravatar-tjÀnsten för att se om du anvÀnder den. Gravatar-tjÀnstens sekretesspolicy Àr tillgÀnglig hÀr: https://automattic.com/privacy/. Efter godkÀnnande av din kommentar Àr din profilbild synlig för allmÀnheten i samband med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbÀddad platsdata (EXIF GPS) inkluderad. Besökare pÄ webbplatsen kan ladda ner och extrahera all platsdata frÄn bilder pÄ webbplatsen.

SmÄkakor

Om du lÀmnar en kommentar pÄ vÄr webbplats kan du vÀlja att spara ditt namn, din e-postadress och din webbplats i cookies. Dessa Àr till för din bekvÀmlighet sÄ att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen nÀr du lÀmnar en annan kommentar. Dessa cookies kommer att hÄlla i ett Är.

Om du besöker vĂ„r inloggningssida kommer vi att stĂ€lla in en tillfĂ€llig cookie för att avgöra om din webblĂ€sare accepterar cookies. Denna cookie innehĂ„ller inga personuppgifter och kasseras nĂ€r du stĂ€nger din webblĂ€sare. NĂ€r du loggar in kommer vi ocksĂ„ att sĂ€tta upp flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skĂ€rmvisningsval. Inloggningscookies varar i tvĂ„ dagar och cookies för skĂ€rmalternativ varar i ett Ă„r. Om du vĂ€ljer ”Kom ihĂ„g mig” kommer din inloggning att fortsĂ€tta i tvĂ„ veckor. Om du loggar ut frĂ„n ditt konto kommer inloggningscookies att tas bort.

InbÀddat innehÄll frÄn andra webbplatser

Produkterna pÄ den hÀr webbplatsen kan innehÄlla inbÀddat innehÄll (t.ex. videor, bilder, artiklar etc.). InbÀddat innehÄll frÄn andra webbplatser beter sig pÄ exakt samma sÀtt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in data om dig, anvÀnda cookies, bÀdda in ytterligare spÄrning frÄn tredje part och övervaka din interaktion med det inbÀddade innehÄllet, inklusive spÄrning av din interaktion med det inbÀddade innehÄllet om du har ett konto och Àr inloggad pÄ den webbplatsen. 

Personuppgiftsbehandling

BLANK the Hub Online (Vendition Digital Trading Solutions AB, org nr 559373-2034) kallad BLANK , behandlar personuppgifter i samband med handeln pĂ„ http://www.blankthehub.se och Ă€r personuppgiftsansvarigt för behandlingen. Personuppgifter behandlas för att BLANK ska kunna tillhandahĂ„lla sina tjĂ€nster, huvudsakligen för följande Ă€ndamĂ„l (ӀndamĂ„len”):

  • För att skapa och upprĂ€tthĂ„lla ditt personliga konto.
  • För att ta emot och bearbeta dina bestĂ€llningar och skicka dina varor till dig.
  • För att hantera eventuella returer.
  • För att skicka dig sms-aviseringar om leveransstatus.
  • För att besvara dina frĂ„gor och informera dig om nya eller Ă€ndrade tjĂ€nster.
  • För att skicka marknadsföringserbjudanden som nyhetsbrev och kataloger.
  • För att skicka dig enkĂ€ter som ger dig möjlighet att pĂ„verka BLANKs:s erbjudanden och tjĂ€nster.

De uppgifter som behandlas Ă€r de uppgifter som du anger, t.ex. nĂ€r du lĂ€gger bestĂ€llningar, kontaktar kundtjĂ€nst eller dylikt. De uppgifter du anger omfattar t.ex. kontaktinformation, leveransadress och bestĂ€llda varor (”Personuppgifterna”). Personuppgifterna Ă€r nödvĂ€ndiga för att BLANK ska kunna uppnĂ„ ÄndamĂ„len. Viss information kan Ă€ven komma att inhĂ€mtas frĂ„n offentliga register eller frĂ„n andra allmĂ€nt tillgĂ€ngliga kĂ€llor.

Den huvudsakliga rĂ€ttsliga grunden för behandlingen Ă€r att behandlingen Ă€r nödvĂ€ndig för att BLANK ska kunna fullgöra sina Ă„taganden gentemot sina kunder. Vissa behandlingar baseras Ă€ven pĂ„ BLANK:s berĂ€ttigade intresse att kunna bedriva sin verksamhet pĂ„ ett effektivt och sĂ€kert sĂ€tt samt pĂ„ BLANK:s skyldighet att följa rĂ€ttsliga förpliktelser. Personuppgifterna kan komma att delas med myndigheter och andra parter som BLANK anlitar för att uppnĂ„ ÄndamĂ„len, t.ex. för leverans. Dessa aktörer kan vara baserade i lĂ€nder utanför EU/EES. Om Europakommissionen inte anser att landet sĂ€kerstĂ€ller en adekvat skyddsnivĂ„ kommer överföringen till den tredje parten att ha stöd i kommissionens standardavtalsklausuler för överföring av personuppgifter till ett land utanför EU/EES, se artiklarna 45–46 i förordning 2016/679 (”GDPR”). Dessa standardavtalsklausuler finns Ă„tkomliga hĂ€r: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/. Behandlingen av Personuppgifterna kommer pĂ„gĂ„ sĂ„ lĂ€nge det krĂ€vs för att uppfylla ÄndamĂ„len eller sĂ„ lĂ€nge som BLANK Ă€r förpliktade att göra detta. DĂ€refter raderas Personuppgifterna.

Om du har nÄgra frÄgor kring behandlingen av Personuppgifterna kan du kontakta BLANK via kundsupport@blankthehub.se. Du kan Àven anvÀnda denna adress om du vill utöva nÄgon av de rÀttigheter du enligt GDPR har som registrerad. VÀnligen notera att rÀttigheterna enligt GDPR inte Àr absoluta och att ett Äberopande av en rÀttighet dÀrför inte nödvÀndigtvis leder till en ÄtgÀrd. Dina rÀttigheter enligt GDPR inkluderar följande:

  • RĂ€tt till tillgĂ„ng – Enligt artikel 15 GDPR har du rĂ€tt att ta del av Personuppgifterna och att bli informerad om behandlingen. Den informationen finns i detta dokument.
  • RĂ€tt till rĂ€ttelse – Enligt artikel 16 GDPR har du rĂ€tt att utan onödigt dröjsmĂ„l fĂ„ felaktiga personuppgifter som rör dig rĂ€ttade. Med beaktande av Ă€ndamĂ„let med behandlingen har du ocksĂ„ rĂ€tt att komplettera ofullstĂ€ndiga personuppgifter.
  • RĂ€tt till radering (”rĂ€tten att bli bortglömd”) – Under vissa omstĂ€ndigheter har du med stöd av artikel 17 GDPR rĂ€tt att fĂ„ Personuppgifterna raderade.
  • RĂ€tt till begrĂ€nsning av anvĂ€ndning – Under vissa omstĂ€ndigheter har du enligt artikel 18 GDPR rĂ€tt att begrĂ€nsa behandlingen av Personuppgifterna.
  • RĂ€tt till dataportabilitet – Enligt artikel 20 GDPR har du rĂ€tt att fĂ„ ut Personuppgifterna i ett strukturerat, allmĂ€nt anvĂ€nt och maskinlĂ€sbart format. Du har ocksĂ„ rĂ€tt att överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.
  • RĂ€tt att göra invĂ€ndningar – Enligt artikel 21 GDPR har du rĂ€tt att invĂ€nda mot viss behandling av Personuppgifterna, exempelvis sĂ„dan behandling som grundar sig i BLANKs berĂ€ttigade intressen.

Slutligen har du ocksÄ rÀtt att inge klagomÄl till Datainspektionen, som kan kontaktas via datainspektionen@datainspektionen.se eller 08-657 61 00.

Hur lÀnge vi behÄller dina uppgifter

Om du lÀmnar en kommentar bevaras kommentaren och dess metadata pÄ obestÀmd tid. Detta för att vi ska kunna kÀnna igen och godkÀnna eventuella uppföljande kommentarer automatiskt istÀllet för att hÄlla dem i en modereringskö. För anvÀndare som registrerar sig pÄ vÄr webbplats (om nÄgon) lagrar vi Àven den personliga information de tillhandahÄller i sin anvÀndarprofil.

Alla anvÀndare kan se, redigera eller radera sin personliga information nÀr som helst (förutom att de inte kan Àndra sitt anvÀndarnamn). Webbplatsadministratörer kan ocksÄ se och redigera den informationen.

Vilka rÀttigheter du har över dina uppgifter

Om du har ett konto pÄ den hÀr webbplatsen, eller har lÀmnat kommentarer eller recesioner, kan du begÀra att fÄ en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive all information du har lÀmnat till oss. Du kan ocksÄ begÀra att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inte nÄgra uppgifter som vi Àr skyldiga att behÄlla för administrativa, juridiska eller sÀkerhetsÀndamÄl.

Dit vi skickar dina uppgifter

Besökares kommentarer kan kontrolleras via en automatisk spamdetekteringstjÀnst.