Köp & Leveransvillkor

Allmänt om BLANK the Hub Online blankthehub.se

BLANK the Hub Online blankthehub.se riktar sig till privatpersoner.

BLANK the Hub Online blankthehub.se är en marknadsplats där vi erbjuder och säljer produkter från flera olika varumärken och samarbetspartners. Vi levererar ut produkter och hanterar returer med hjälp av vår 3PL partner i Skurup som heter Postpac. Vissa av vår samarbetspartners erbjuder Dropshipping direkt från deras egna plocklager. När så är fallet informerar vi vår kund genom att ange detta på produktsidan i ebutiken.

Alla immateriella rättigheter, exempelvis varumärken och upphovsrätt, på blankthehub.se, tillhör BLANK the Hub Online blankthehub.se och våra leverantörer, dotterbolag eller licensgivare. All användning av blankthehub.se eller dess innehåll, såsom kopiering eller lagring av hela eller delar av innehållet, annat än för ditt eget personliga, icke-kommersiella bruk, är förbjudet om du inte har fått BLANK the Hub Online blankthehub.se uttryckliga tillåtelse. För tydligheten skull påpekas att BLANK the Hub Online blankthehub.se inte har några immateriella rättigheter i de varor som våra samarbetspartners erbjuder till försäljning via blankthehub.se. Vi kan inte garantera att produktbilder och information på blankthehub.se samt i marknadsföringsmaterial återspeglar en varas exakta utseende. Vi reserverar oss för tekniska fel, slutförsäljning och lagerdifferenser, tryckfel på blankthehub.se i sociala medier och i våra annonser.

BLANK the Hub Online blankthehub.se förbehåller sig rätten att, från tid till annan, ändra dessa allmänna köpevillkor utan att på förhand meddela dig som kund om förändringarna ifråga. De villkor som finns publicerade på blankthehub.se vid tidpunkten för din order ska alltid gälla för den ordern.

Beställning samt order- och leveransbekräftelse

Beställningar

När du handlar från BLANK the Hub Online blankthehub.se gör du din beställning på vår hemsida blankthehub.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra allmänna köpevillkor och att din lagda beställning är bindande, dvs du åtar dig att köpa de beställda produkterna.

När du slutfört din beställning, får du inom kort en automatisk orderbekräftelse på ditt köp till angiven e-post som bekräftar att vi tagit emot din beställning. Kontrollera alltid att din orderbekräftelse stämmer och kontakta BLANK the Hub Online blankthehub.se kundtjänst kundsupport@blankthehub.se om du upplever något avvikande eller inte har mottagit någon orderbekräftelse.

Orderbekräftelsen är inget kvitto på genomförd beställning och därmed inte någon bindande bekräftelse från BLANK the Hub Online blankthehub.se eller våra samarbetspartners att leverans kommer att kunna ske. Vid enstaka fall kan ordern behöva ändras och vi förbehåller oss därmed rätten att, vid behov, korrigera mottagna ordrar om leverans inte kan ske (t ex slutförsäljning och lagerdifferenser) samt annullera en erlagd order om den tydligt är inkorrekt lagd (t ex du har råkat köpa fler produkter än vad som är godkänt vid ett specifikt erbjudande eller att angivet pris på blankthehub.se är tydligt inkorrekt/tryckfel, t ex uppenbart felaktig prissättning av vara).

Vi har endast möjlighet att leverera produkter som vi, eller våra samarbetspartners, har tillgängliga i lagret. I det fall vi inte har möjlighet att leverera en eller fler produkter i din lagda beställning kommer dessa att tas bort från din order. I det fall vi inte har möjlighet att leverera en produkt kommer du snarast att få information om detta och vi kommer att återbetala eventuellt erlagt belopp utan dröjsmål. Om ditt köp innebar fri frakt från början debiteras du självklart ingen fraktkostnad trots ändringen av orderinnehållet. Tyvärr har vi ingen möjlighet att hantera så kallade restade ordrar (delleveranser), dvs skicka den icke levererade produkten vid ett senare tillfälle, men du är välkommen att titta in lite senare igen på blankthehub.se för att se om produkten finns tillgänglig.

När beställningen skickats, får du en leveransbekräftelse som utgör ditt kvitto. Leveransbekräftelsen är en bekräftelse på att ett bindande avtal har ingåtts mellan dig och BLANK the Hub Online blankthehub.se eller en samarbetspartner. Om du har beställt från en eller flera av våra samarbetspartners, erhåller du separata leveransbekräftelser och retursedlar för dessa beställningar från respektive samarbetspartner. Respektive samarbetspartner skickar de produkter som du har beställt från dem från sitt eget lager. Det är viktigt att du returnerar din produkt till rätt säljare i enlighet med respektive leveransbekräftelse och retursedel.

När du handlar av BLANK the Hub Online via blankthehub.se och en eller flera samarbetspartners samtidigt, delas din order upp i olika paket enligt orderbekräftelsen. Paket från en samarbetspartner skickas separat och direkt från respektive samarbetspartners lager.

Leveranser

Vi levererar endast till privata adresser och vi använder DHLs servicepoint alternativt Early Bird. Mottagaren aviseras via SMS och leveranserna från vårt plocklager tar mellan 2-4 arbetsdagar. Leveranstiderna från våra samarbetspartners kan variera men bör vara liknande.

Priser & Leveranskostnader

Alla priser anges i svenska kronor, inkl. moms. Vi erbjuder ingen prisgaranti och det är priset i kassan som gäller. Priset godkänns i samband med slutförandet av köpet i av beställningen på blankthehub.se. Eventuella leveranskostnader tillkommer vid köp på blankthehub.se, beroende på vald leveransalternativ i kassan, i samband med betalningen av din beställning. Leveranskostnader kommer tydligt att presenteras under beställningsprocessen, innan din beställning blir bindande, genom att du kommer att få information om de olika leveransalternativen som BLANK the Hub Online blankthehub.se blankthehub.se eller våra samarbetspartners erbjuder och vad de kostar. Vi förbehåller oss rätten att till tredje part överlåta, överföra eller pantsätta alla ansvarsskyldigheter eller krav kopplade till fakturor eller andra betalningar.

Betalningsalternativ

På blankthehub.se erbjuder vi Swish och Bambora Check-out. Handlar du på blankthehub.se har du möjlighet att betala med ett bank- eller kreditkort som är anslutet till Mastercard, Visa eller Maestro. Därtill har du möjlighet att betala med Swish,  faktura eller delbetalning faktura via Walley . För att erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Personuppgifter hanteras i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy. 

Vi erbjuder möjligheten att betala på följande vis:

  1. Swish direktbetalning.
  2. Kortbetalning med betalkort VISA, Mastercard och Maestro.
  3. Kortbetalning med kreditkort VISA och Mastercard.
  4. Fakturabetalning och delbetalning via Walley erbjuds också.

När du handlar på blankthehub.se och betalar ditt köp med ett bank- eller kreditkort som är anslutet till VISA, Mastercard eller Maestro reserveras beloppet på ditt kontokort vid din beställning och beloppet dras från ditt konto först när varorna skickas ut till dig. Vid eventuell retur återbetalas pengarna till det konto som är knutet till det kort du använde vid betalningen. För att erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Personuppgifter hanteras i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy.

Här hittar du allmänna villkor för faktura, kreditkort, delbetalning och bankbetalning.

Returer

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen (lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler) har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att ange något skäl när du handlar på distans på blankthehub.se. Tidsfristen för ångerrätt börjar gälla dagen efter att du har mottagit din vara. Varan som du önskar ångra ditt köp av ska vara oanvänd och i nyskick, men du har rätt att försiktigt öppna förpackningen och undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion. Var varsam, om varan eller förpackningen hanterats oförsiktigt och om etiketter avlägsnats förbehåller vi oss rätten att göra ett prisavdrag för aktuell värdeminskning. Eventuell gåva som lämnats vid köpet ska även återlämnas tillsammans med produkten.
På grund av hälso- och hygienskäl omfattas förseglade parfymflaskor, smink, underkläder och hygienprodukter av returrätten endast när plomberingen/förseglingen är helt intakt.

Om du ångrar ditt köp på blankthehub.se kan du returnera din eller dina köpta produkt/-er genom att skicka tillbaka produkten till blankthehub.se e-handelslager om det avser köp av varor levererade från blankthehub.se ehandelslager i Skurup. Returen ska göras inom 14 dagar från det att vi mottagit din önskan om att ångra ditt köp. Vid köp av vara från en samarbetspartner med drop-shippingleverans returneras varan till berörd samarbetspartner.

Vid leverans av vara från blankthehub.se ehandelslager eller från någon av våra samarbetspartner sker retur via transportör mot en fast kostnad på 59kr ink moms. Kostnaden dras av vid returnering av din betalning. Vid returer använd alltid returfraktsedel som ligger med i varje leverans.

√Ėppet k√∂p

Du har √∂ppet k√∂p i 60 dagar n√§r du handlar fr√•n blankthehub.se. Bytesr√§tt f√∂religger inte. √Ėppet k√∂p g√§ller i 60 dagar fr√•n mottagande av produkten. F√∂r att vi ska godk√§nna din retur beh√∂ver du l√§mna tillbaka din k√∂pta produkt i obruten originalf√∂rpackning. Obruten f√∂rpackning inneb√§r att prislappar (etiketter) och andra eventuella m√§rkeslappar ska vara kvar. D√§rtill beh√∂ver du visa upp orderbekr√§ftelsen du har f√•tt fr√•n blankthehub.se via email. Om du har handlat genom att skapa ett konto p√• blankthehub.se hittar du √§ven orderinformationen under Mitt konto p√• blankthehub.se.

Återbetalning vid retur med samma betalsätt som du använde vid betalningstillfället. Det innebär att vid köp med bank- eller kreditkort återbetalas beloppet till samma kort som användes vid betalningstillfället. Har du betalt via bankbetalning eller Swish sker återbetalning till ditt bankkonto. Om du har betalt med faktura sker återbetalningen via Bambora Checkout.

Retur av varor köpta från blankthehub.se kan även göras med post till blankthehub.se e-handelslager enligt den information som lämnas på retursedeln. Tänk på att varor från en samarbetspartner inte kan skickas till blankthehub.se e-handelslager. Förpacka returen i originalförpackningen, bifoga ifylld retursedel med returorsak och klistra på returetiketten väl synlig på utsidan av paketet. Obs! Klistra inte returetiketten direkt på originalemballaget tillhörande varan, utan använd medföljande eller annat yttre emballage för detta. Vid retur är det du som kund som betalar returfrakt.

Vid retur till någon av våra samarbetspartners ska varan skickas tillbaka till deras lager, inte till blankthehub.se. Du får alltid en förbetald returfraktsedel i ditt paket om ingen annan returinformation har kommunicerats av samarbetspartnern. För retur av vara från samarbetspartner lämnar du in ditt paket till närmaste postombud. Aktuell samarbetspartner hanterar och godkänner därefter din retur. Vänligen kontakta blankthehub.se kundservice kundsupport@blankthehub.se om du saknar returhandlingar så hjälper vi dig.

Returformuläret som ska fyllas i och förbetald returfraktsedel medföljer originalförsändelsen. Om du inte har kvar returfraktsedeln, kontakta blankthehub.se kundservice kundsupport@blankthehub.se. Har du inte kvar returformuläret kan du ladda ner en standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram, se ångerblankett här. 

Ansvaret för returnerade varor övergår till BLANK the Hub Online blankthehub.se från det att du lämnat in returen till transportören. Inlämnad retur behöver kunna styrkas med ett retur eller inlämningskvitto. Emballera väl så att returnerade varor inte riskerar att skadas i transporten då skador orsakade av bristfällig emballering inte ersätts av BLANK the Hub Online blankthehub.se . Du står själv för returfraktkostnaden vid öppet köp avseende varor från blankthehub.se.

Om du returnerar varor via transportör sker återbetalningen för de returnerade varorna med samma betalsätt som du använde vid beställningstillfället. I vissa fall kan ett annat betalningssätt användas vid återbetalningen och det sker enbart om du godkänner en sådan ändring. Kostnaden för returfrakten dras från summan vi återbetalar dig när returen blivit mottagen och godkänd på vårt e-handelslager. Vid retur görs avdrag för fraktavgift.

Eventuell gåva som lämnats vid köpet ska även återlämnas, om inte blankthehub.se eller samarbetspartner uttryckligen informerat om annat.

Reklamation

BLANK the Hub Online blankthehub.se erbjuder ingen garanti och hänvisar till tre års reklamationsrätt i enlighet med gällande konsumentköplag. Du behöver meddela oss om felet inom skälig tid efter att du upptäckt felet. Reklamationer som görs inom två månad från det att du upptäckt felet anses ha lämnats in inom skälig tid. Vid godkända reklamationer debiteras ingen frakt eller returfrakt.

Har du handlat via blankthehub.se vänder du dig enklast till kundsupport@blankthehub.se för att reklamera din produkt. Du behöver skicka med en eller flera bilder på produkten när du vill reklamera och ett ordernr eller annat dokument som styrker ditt köp.

Notera att du inte kan reklamera en produkt som du har köpt och som har levererats direkt från någon av våra samarbetspartners. För reklamation av en produkt från en av våra samarbetspartners ber vi dig kontakta dom direkt.

Har du handlat från blankthehub.se kan du även reklamera genom att returnera varan till vårt e-handelslager. Detta sker på samma sätt som en retur via post eller returupphämtning, med skillnaden att reklamation ska anges som returorsak på returformuläret som kom med i försändelsen. Du behöver skicka med både den produkt som du vill reklamera, retursedel och orderbekräftelse, eller annat styrkande underlag av köpet.

Om du önskar reklamera en produkt som du köpt från en av våra samarbetspartners, ska du kontakta blankthehub.se kundservice kundsupport@blankthehub.se och därefter följa de instruktioner som lämnas. Vid reklamation använder du den retursedel och returfraktsedel som lämnades till dig i samband med leveransen av varan, alternativt från kundservice. Returfraktsedel används sedan för att skicka tillbaka varan till samarbetspartnern. BLANK the Hub Online blankthehub.se ansvarar inte för att avhjälpa fel på en vara som säljs av en samarbetspartner.

Vi hanterar reklamationer i enighet med gällande konsumentköplag och vid eventuell tvist, följer vi ARNs rekommendationer. 

Produktåterkallelser

Vi värnar om våra kundens säkerhet. Om det mot förmodan visar sig att någon av våra varor på något sätt kan medföra en risk för våra konsumenter återkallar vi den.

 

Venditio Digital Trading Solutions AB
Kvarnstensgatan 19
252 27 Helsingborg
Sweden
Org nr 559373-2034
VAT SE559373203401